Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liderul PSD Constanta o asigura pe Viorica Dancila de tot sprijinul. Felix Stroe: `Pentru prima oara, Romania are nevoie, are sansa si poate avea un presedinte-femeie, sotie, mama si gospodina`

B1 B1,
Liderul PSD Constanta o asigura pe Viorica Dancila de tot sprijinul. Felix Stroe: `Pentru prima oara, Romania are nevoie, are sansa si poate avea un presedinte-femeie, sotie, mama si gospodina`

Felix Stroe, presedintele PSD Constanta, sustine ca, in premiera, Romania are nevoie si poate avea un presedinte-femeie, sotie, mama si gospodina. Liderul filialei judetene se refera la Viorica. continuă pe B1

Liderii PSD, convocati de Viorica Dancila intr-o sedinta de urgenta a Comitetului Executiv

Liderii PSD au fost convocati de presedintele partidului, Viorica Dancila, intr-o sedinta de urgenta.

Liderul socialistilor europeni, mesaj de sustinere pentru liderul PSD: Victorie pentru Viorica Dancila!

Liderul Partidului Socialistilor Europeni PES) Serghei Stanisev a declarat sambata, la Congresul PSD, ca a crezut intotdeauna in acest partid, exprimandu-si admiratia fata de Viorica Dancila si increderea in capacitatea sa ca prim-ministru.

Viorica Dancila: Am pornit o lupta impotriva criminalitatii si nu ma voi opri

Presedintele PSD, prim-ministrul Viorica Dancila, a declarat sambata, imediat dupa ce a fost desemnata candidat al partidului la alegerile prezidentiale, ca va lupta cu toate puterile pentru combaterea traficului de persoane, a violentei.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

UPDATE Calin Popescu Tariceanu, noi discutii esuate cu Viorica Dancila. ALDE decide astazi daca iese de la guvernare Conducerea PSD, convocata in Comitetul Executiv

Presedintele ALDE Calin Popescu Tariceanu a avut discutii, luni, cu premierul Viorica Dancila, la Guvern. Negocierile intre cei doi lideri ai coalitiei au esuat, in conditiile in care premierul nu a venit cu o propunere de restructurare a Guvernului sau cu un nou program de guvernare, au declarat pentru Mediafax surse politice. Conducerea ALDE se reuneste de la ora 16. 00 si ar putea decide iesirea de la guvernare. De asemenea, liderii PSD au fost convocati de Viorica Dancila in sedinta a Comitetului Executiv, pentru ora 17. Liderul tinerilor din ALDE anunta ca va vota pentru iesirea partidului din guvernarea guvernare PSD fara cap.

ii este frica sau nu de alegeri anticipate? Ce spune Viorica Dancila (VIDEO)

Viorica Dancila, premierul Romaniei si presedintele PSD, a comentat scenariul privind declansarea unor alegeri anticipate, pe fondul declaratiilor lansate in acest sens de Ludovic Orban, liderul PNL, si Klaus Io.

Calin Popescu-Tariceanu, intalnire cu Viorica Dancila

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se intalneste, luni, cu premierul Viorica Dancila, liderul PSD, pentru a stabili daca actuala coalitie de guvernamant va ramane sau nu in aceasta forma, conform surselor din presa.

Viorica Dancila, dupa ce ALDE a anuntat retragerea de la guvernare: PSD merge inainte

Viorica Dancila a oferit prima reactie dupa ce ALDE a anuntat ca se retrage de la guvernare. Premierul Romaniei a anuntat ca PSD va ramane la guvernare si ca nu intelege decizia membrilor ALDE. Viorica Dancila: PSD ramane la guvernare Calin Popescu Tariceanu a anuntat, luni, ca ALDE se retrage de la guvernare. Sefii filialelor .

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a fost desemnata candidatul PSD la alegerile prezidentiale. PSD s-a reunit sambata intr-un congres restrans, pentru desemnarea oficiala a Vioricai Dancila drept candidatul partidului la.

VIDEO Viorica Dancila a fost votata unanim candidatul PSD la alegerile prezidentiale: Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine

Viorica Dancila a fost desemnata sambata, printr-un vot unanim al Congresului PSD, candidatul partidului la alegerile prezidentiale. Sunt mai puternica decat toti acesti barbati care nu fac altceva decat sa tipe de pe margine, a spus, referindu-se la principalii sa contracandidati, Iohannis si Barna, Viorica Dancila, care si-a facut intrarea la congres pe acordurile melodiei Eye of the Tiger. Codrin Stefanescu: PSD si-a lansat candidatul la prezidentiale; sefii din teritoriu sa-si asume rezultatul final.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )